Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Festspillmesse

2. august 2020 kl. 11:00 12:00

SPRUDLENDE MUSIKK

Det blir sprudlende musikk på den tradisjonsrike Festspillmessen i Elverum kirke søndag 2. august klokka 11. Hovedmusikken er G P Telemanns kantate «Der Segen des Herrn machet reich ohne Mühe».

Medvirkende er både etablerte musikere og unge, lokale musikktalenter. Solister er Magnhild Korsvik, sopran, Sunniva Fevang, alt, Grigory Martyuschenko, tenor og Sakarias F. Tranvåg, bass. Strykekvartetten består av unge, talentfulle musikere som er oppvokst i Elverum. De eldste studerer musikk ved universitet og høgskoler i Stavanger og Oslo, mens de yngste er hjemmeboende og spiller blant annet jevnlig i Elverum kirke.

Ole Andreas Fevang er kontor og Geir Wiknes er prest. Musikerne er

  • Frida Tømmerberg, fiolin
  • Bjørg Pas, fiolin
  • Kristin Pas, bratsj
  • Gjermund Pas, cello


Magnhild Korsvik

Magnhild Korsvik kommer opprinnelig fra Aukra utenfor Molde og avsluttet i 2013 sine mastergradsstudier ved Norges musikkhøgskole. Der har hun studert med Svein Bjørkøy, Håkan Hagegård og Randi Stene. Magnhild har hatt solistroller i blant annet folkeoperaen Havfest av Haugland/Tronsmo under Festspillene i Bergen i 2013 og i gjesteforestillingen Hypermusikal (Haugland/Tronsmo) ved Den norske opera og ballett i 2011. Hun har vært solist med blant annet Oslo domkor, Bergen domkantori og Romerike symfoniorkester. Magnhild synger også i eliteensemblet Det norske solistkor. I 2009 deltok hun i den prestisjetunge Dronning Sonjas internasjonale musikkonkurranse, hvor hun kom til semifinalen.

Sunniva Fevang

Sunniva Fevang er en 23 år gammel mezzosopran fra Lier, som fullførte sin bachelor i utøvende klassisk sang ved Barratt Due musikkinstitutt våren 2020. Høsten 2020 begynner hun på master ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Sunniva har allerede mye erfaring som sanger, og har blant annet vært solist i Te Deum av Cherpentier, Gloria av Vivaldi, Bachs messe i H-moll, Rachmaninovs vesper og Bachs juleoratorium. I tillegg har hun vært med i flere operaoppsetning og spilt roller som blant annet Cherubino, Dorabella og Suzuki, samt Elmer i urpremieren av operaen Titanic.

Sakarias F. Tranvåg

Sakarias Fredriksen Tranvåg er en baryton fra Melsomvik som våren 2020 fullførte sin bachelor ved Barratt Due musikkinstitutt. Gjennom studietiden har han rukket å tilegne seg stor erfaring innen lieder, kirkemusikk og opera. I august fortsetter han sin utdanning på Operaakademiet ved Det Kongelige teater i København.

Elverum kirke

Storgata 34
Elverum, 2406 Norge
+ Google-kart